HTML

velemenyek

Vélemények, gyűjtemények, elbeszélések, napi események.

Friss topikok

 

EGY KIS KÖZELI ISMERETLEN.

 

 

KRISZTUS UTÁN 671 – 2035. évek

 

közötti eltolódás.

 

Pokol a Földön: a vulkán elementáris

 

ereje.

 

 

 A képek sajnálattal, nem publikusak.

Lélegzetelállító fényképek: a Chilei C O R D O N  C A U L L E vulkán 50 éve most tört ki először.

 A kijelölt ponttól 575 mérföldre, délre elterülő vulkán olyan elementáris erővel tört ki, hogy a hamu kilencezer méteres magasságig hatolt, a dél-amerikai kormány ezrek kitelepítését rendelte el. A szél egészen a szomszédos Argentínáig fújta a hamufelhőt, elsötétítve az égboltot, megbénítva a repteret.

 A C O R D O N  C A U L L E  vulkán kitörését egy 10 kilométer magas gázoszlop lövellésével kezdte, a helyiek állítása szerint már előtte is töménykén szag terjengett a levegőben és a szeizmikus aktivitás is folyamatos volt. A Chilei kormány több ezer embert kitelepített a környező településekről.

                                                                                                        01.

A tűzhányó kitörése

Chile három éve is farkasszemet nézett a pokollal, akkor a C H A I T E N vulkán tört ki, több ezer éves hallgatás után. Az akkori hamufelhőt még az űrből is látni lehetett. A Dél-amerikai országban körülbelül kétezer tűzhányó található, ezzel a világon második, Indonézia után. A döbbenetesen sok vulkán közül 50-60 teljesen kiégett, 500 azonban potenciálisan aktív.

A cikk olvasása idején éppen az ORBITÁLIS erő tanulmányozását folytattam.

 

AZ EDDIGIEKBEN MEGISMERT HIÁNYOS, IDŐNKÉNT SZINTE

ÉRTHETETLEN, MOST AZONBAN KÖZELEBBRŐL MEGISMERHETJÜK

AZ ISMERETLENT. Orbitális energia.

AZ ORBITÁLIS ENERGIA.

 

MI, MIÉRT, ÉS MIKOR?

Most egy olyan ismeretlen erőről fogok említés tenni, amely velünk együtt van, ott van mindenütt, de még is ismeretlennek könyvelődik el.

Bizonyára már sokan hallottak a SÖTÉT vagy FEKETE energiáról.

Három fő elemet kell kiemelni, ahhoz, hogy megismerjük az ORBITÁLIS energia erejét, működésének alapvető leegyszerűsített változatát.

ORBITÁLIS ENERGIA: orbitális keringés, keringési pálya, valami, valami körül kering.

Körkörös vagy ELLIPTIKUS pályán 1/1 az orbitális a b q. A körkörös ellipszis ingatag, kicsapongó, de önmagát kordában tartó, bár még önmagától időnként még is elcsábuló, falánk étvágyú, de a rendszerét ismét helyreállító energia, jó és összes rossz tulajdonságával együtt fenntartja az állandóság látszatát.

                                                                                                       02.

 

Ott van az élőlényekben, a földkéregben, világűrben, a galaxisban, csak méreteiben és súlyánál fogva, más és más nagyságban és méretben.

Az energia, mint olyan érezhető, látható, vagy láthatatlan, sötét, vagy világos formájában szoktuk megtapasztalni.

Középen, de nem minden esetben, a központban, van az „b”. Tőle balra az „a”. Majd a jobboldali horizontális tengelyen, a „b” középpontjától jobbra tolódott, önmagának középpontot kijelölő „q” helyezkedik el.

Ezzel még semmi újat nem tettem, mert már régóta ismeri a tudomány, hogy az állandó az nem mindenütt állandó, az ORBITÁLIS energia önmaga fenntartására hangot ad ki. A kibillenés az ingatag pályáról veszélyes sugárzást, fényt, hangot és az újraegyesülés, mint ingatag ELLIPTIKUS pályarendeződés után nincs visszamaradt háttérsugárzás, újjászületés jön létre.

Most az ismeretlen ismerőst fogjuk megismerni: amivel még ma csak ismerkedik a tudomány. Az állandó miért nem állandó a HOLDON, a FÖLDÖN, és a GALAXISBAN.

Az „a” mint 1 mínusz 4 plusz kettő plusz kettő / „b” nagyfrekvenciájú mágneses hullám alacsony hullám hosszúságú / „q” mint másodlagos gondoskodó.

Mindez mérhető a kéregfelszínen, az élőlényekben, csak a FÖLDFELSZÍNEN az „a” minimális állapotára csökken, mivel a „b” feltöltöttségét csak így tudja biztosítani.

Különben megszűnne a FÖLD vonzóereje. A „q” mint másodlagos gondoskodó az „a” felügyelet alatt tartásában érdekelt. Különben nem lehetne vezetéken elektromos áramot vezetni, a „q” védelmezi az áramló elektronok szétszóródását, de ha kikerül az „a” a „b” hatásköréből, elcsapong az ELLIPTIKUS pályáról és egyesül a falánk „q” üres tartalmával. Ez már a rövid zár, amely fénnyel, hanggal és tetemes energiatartalommal jár, közvetlen közelében.

 A NAP egyenes vonalú mozgása a világűrben olyan, mint „a” viselkedése a horizontális „b” tengelyének baloldalán, a FÖLD saját tengelyén körkörösen, amíg a NAPPAL együtt csigavonalas ELLIPTIKUS kicsapongó pályán követi, mint „q” a „b” horizontális tengelyén önmagának a középponttól eltolódott középpontot határoz meg önmaga elhelyezkedésére.

Tehát galaxisunk önmagát megújító ingatag energiapályán mozgó energiahalmaz. Amit itt a FÖLDÖN is előlehet állítani, amely a legolcsóbb energia lehetne, ha felismernék, hogy az állandó az nem mindenütt állandó, és az energia megmaradás törvényét kiegészítenék az energia megújulásának törvényével.

Tudom mindez, hihetetlennek tűnik, de az atomenergia az a mesterségesen szétválasztott állapot, ahol kibillentik a „b” horizontális tengelyéről a „q” általa kijelölt középpontot, ezért jön létre a sugárveszély, mint „a” amikor elszabadul.

 

                                                                                                        03.

 

A sötét ismeretlen önmagát termeli újra, amely fenntartja az élet minden mozzanatát.

Most sokan megkérdezhetnék, akkor miét halunk meg, ha ez ilyen egyszerű?

Csupán csak azért mert a „q” a felügyeletet ellátó pozitív oldala a domináns, pontosan azért, hogy megmaradhasson a gravitációs vonzás. A pozitív oldalon lévő „q” pontosan azért tolódik el a horizontális tengelyen önmagának középpontot kijelölve, mert az „a” különben azonnal egyesülne és az energia, olyan alacsony lenne, hogy képtelen lenne fenntartani az egyensúlyt.

 Az ingatag pálya még így is kibillen alkalmanként, amikor a FÖLD az energia kibillenés miatt megrázkódik, az-az földrengésről szoktak beszélni.

A lebegtetett állapot a galaxisban a súlytalanság állapotát idézi elő, amaddig itt a FÖLDÖN a lebegtetett állapot a „q” önmagának kijelölt középpontját elsősorban a „b” határozza meg, az „a” gyengítése miatt. Tehát, az állandó nem mindenütt állandó. Még ez a jó, hogy így van így lehet élet a földön. Köszönhetően a NAPNAK, amikor megvilágítja a FÖLDET. Energiájával csökkenti az „a” erejét, azonban amikor nem áll szemben a NAP a FÖLDEL, az-az sötét van, mindig lehűl a levegő hőmérséklete, vagy is az „a” a „q” elmozdulását eredményezi. Elmozdul az általa beállított középpontból a horizontális tengelyen. A lehűlés mértéke egyenesen arányos a FÖLDRE érkező sugarak dőlésszögével. Az évszakok váltakozását az energiaáramlás, a „b” töltöttségi állapota határozza meg.      

Az alfa, gamma, béta, sugárzás, mint életet kioltó, és életet mentő állapotában is előfordul az életünkben, csupán az elhelyezkedési állapotuk határozza meg veszélyességi állapotukat.

Létezésükkel a halhatatlan hangokat és a láthatatlan képeket tudjuk biztosítani az emberiség számára, még is önmagukban nagyon veszélyesek.

01-02.      KÉT KÉP TALÁLHATÓ.

A képeket pillanatnyilag, sajnálattal, de nem tudom puplikálni.

 

 

 

 

 

Az orbitális energia láthatósága, szabad szemmel.

                                                                                                    04.

                                                                                                       

 

 

Az orbitális energia újjászületése, a halottnak hitt galaxisban.

 

Már az ókorban is ölt a szennyezett levegő

KRISZTUS ELŐTT KB 200-300 évvel.

Légszennyezettség, szálló por, Egyiptom, múmia, régészet

Már az ókori egyiptomiak is szenvedtek a légszennyezettségtől - derítette ki egy brit kutató, aki a múmiák tüdőszövetét vizsgálta. R O G E R  M O N T G O M E R I E egyiptológus, a Manchesteri Egyetem DOKTORANDUSZ hallgatója tizenöt múmia szövetmintáit elemezte. A múmiák a legkülönfélébb társadalmi rétegeket képviselték - akadtak közöttük egyszerű munkások, akik a Líbiai-sivatagban lévő D A K H L A oázisban éltek, ahogy nemesemberek, papok és papnők is.

                                                                                               05.

Mind a tizenöt preparált holttest tüdőszövetében - társadalmi hovatartozásától függetlenül - sikerült kimutatni a szálló por mikroszkopikus szemcséit. "Valamivel kevesebb volt bennük, mint amennyi a modern kori népesség tüdejére jellemző, de a különbség nem túl jelentős" - hangsúlyozta M O N T G O M E R I E, aki szerint a magas légszennyezettség az ókori Egyiptomban egyrészt a gyakori homokviharokkal magyarázható, másrészt a főzés, a fémolvasztás és a bányászat következtében a levegőbe kerülő korom, valamint szálló por nagy mennyiségével.

Az egyik vizsgált múmia mintegy 1800 éve élt, amikor a Római Birodalom Egyiptomot is elfoglalta.
A férfi 20-25 éves korában hunyt el. Noha a preparált holttest károsodott,
a tüdőszövet viszonylag épen maradt

A tudós a kutatások következő szakaszában az Ó egyiptomiak által használt "energiahordozókat" tüzeli el, hogy begyűjtse az égéskor keletkező mikroszkopikus szemcséket, majd összehasonlítja ezeket a múmiák tüdejében talált korommal. Másrészt egyiptomi régészeti helyszíneken gyűjt homokmintát, hogy összevesse a tüdőszövetben találtakkal. A sivatagi homokszemcsék ugyanis lekerekítettek, míg a bányászat következtében a levegőbe kerülők élesek, szögletesek.

Ókori egyiptomiak tüdőbetegségét már korábban is sikerült kimutatni. E D D I E T a p p - szintén a Manchesteri Egyetem kutatója - az 1970es években vizsgálta N E K H T-A N K H, egy 3800 éve élt férfi múmiáját. Az illető 60 éves kora körül távozott az élők sorából, ám tüdeje igen rossz állapotban volt, és nagy valószínűséggel nehézlégzéstől szenvedett.

A szálló por a levegőben eloszlott finomszemcsés szilárd vagy folyékony halmazállapotú anyagok gyűjtőneve. A szálló por még a legalacsonyabb koncentrációban is káros, mikroszkopikus szemcséi izgatják a nyálkahártyát, köhögést, torokkaparást és nehézlégzést kiváltva. A tüdőben felszívódva gyulladásos folyamatot indíthatnak el, ennek következtében növekszik a vér A L V A D É K O N Y S Á G A, fokozott vérrögképződés alakulhat ki (ez trombózishoz vezethet).

                                                                                                         06.

 

A légszennyezettséget ennél fogva szív- és tüdőbetegségek, valamint daganatok okozójaként tartják számon. Noha a természetben, vulkánkitöréseknél, erdőtüzeknél is keletkeznek ilyen apró részecskék, a légszennyezettséget alapvetően az emberi tevékenységgel, mindenekelőtt a szén, a kőolaj és a földgáz az iparosodás óta tartó felhasználásával társítják.

Mondhatnánk KRISZTUS előtt, vagy időszámításunk előtt, 3000. évvel, és időszámítás után 476. évvel, az állítólagos ÓKORBAN történtek igazolást adhatnak, az ORBITÁLIS erő, és a velejáró, megújulás során, valami különös anyag keletkezik, amit röviden ŰR PORNAK nevezhetünk, vagy fogadhatunk el. Lehet, hogy nem járunk messze az igazságtól. Az ÓKORBAN is, napjainkban is, tapasztalható jelenségről van szó.

2011-et írunk a naptárunkban, azonban a FÖLD forgása, valamint a galaxis rendetlen rendjének rendszerállása az orbitális energia egyesülése, újraéledése folyamán, mi csak bizonyos energiaport vagyunk képesek érzékelni. A feljegyzett írások és a galaxis újraéledése, mint az orbitális, önmagát újraélesztő, újragerjesztő, a kicsapongó pályán elmozduló, mint törvényszerűség szerűen ismétlődő helyreáll, vissza képes állni, az instabil ELLIPTIKUS öngerjesztő állapotára.

Most a NORMÁL, a GERJESZTETT, és a TELÍTETT állapotáról írok egy pár sort.

IDŐ: 2011. kb. 7400/14/? A művelet pontosságát az ÓKOR feljegyzése és az utána lévő időszak naptárában, mint a mi Gergely naptárunk is pontatlan, így plusz- mínusz 200-400 év körüli idő lóg a levegőben, vagy is, a feljegyzések alapján, nem lehet pontosan megállapítani a pontos bizonyosságot.

Az energia mérhetősége, alapvetően három állapotot képes pontossággal kimutatni, mint állapotot.

NORMÁL, GENERÁLT, TELÍTETT, a továbbiakban N, G, T jelzéssel látom el.

N.  O.889 305 816 13508,

G. 528. 571 428 571 429,

T. 593. 925 759 280 009.

Az értékek határértéke, a kibillenés határa, a működés határa, valamint a NAGYBUMM, határa.

Az évek múlása, előrehaladása során érdekes folyamat játszódik le, most ebből egy kis ízelítőt.

A képlet végére kitisztul mindaz, ami előtte teljesen érthetetlen.

 

 

                                                                                                     07.

 

Értékek: 528/0. 88 G határérték 600 plusz- mínusz.  G határ 0. 88/528.              

             593/0. 88 T határérték 673. 863636.  T határ 0. 593/0. 88.

Nézzük a mi Gergely naptárunk szerint.

  ÉVEK. IDŐSZÁMÍTÁS UTÁN.

   671.              O.889.    N.

 1358.  -29-.    1.76 – 26.62.  N-G.           

 1889.  -30-.    2. 64 – 26. 40.

 1981.  -61-.    5. 28 – 53. 68.

 2014.  2029.  – 30-.  2. 64 – 26. 40. N.    23. 72.-237. 20. G-T.

 2029.  -45/30-.   2. 64 – 26. 40. N.

                            3. 52. – 40. 00. G.

 2035.  -71-.         6. 16 – 62. 48.  / NAGYON MAGAS/

 

NÉZZÜK A VISZONYÍTOTT N-T HEZ A G ÉS T ÁLLAPOTÁT.

    AZONOS ÉVEK ALAPJÁN.

  671. o.88 - 5. 93. - N-T. G- 528.

 1358. 11. 86 – 171. 93. – N- T. G- 26. 62.

 1889. 17. 79 – 177. 90. – N-T. G- 26. 40.

 1981. 35. 58 – 361. 73. – N-T. G- 53. 68.

 2014. – 2029.  17. 79 – 177. 90 N 23. 72 – 237. 20 G-T.

 2035.  37. 91 – 385. 03 G-T. N- rendeződött állapotban 71/6. 16.

 

 

                                                                                           08.

 

 

NORMÁL ÉRTÉKEK HELYREÁLLÁS ÁLLAPOTÁBAN.

N- 0. 00166 666 666 666 állapota generált, 600.

 T- 0. 00148 396 állapot generált, 673. 863 636.

AZONOSÍTÁS.

ÉVEK.                                           

1353.     N 0. 001.  T 6. 00. G 1. 76. T 673.  G 17. 4.

1889.     N 0. 001.  T 600. G 2. 64.  T 673.  G 18. 00.

1981.     N 0. 001.  T 600.  G 5. 28.  T 673.  G 36. 6.

2014 – 2029.  N 0. 001. T 600. G 2. 64. T 673. G 18. 0.

       N 0. 042984N.  N 0. 047952G.

2014.  N 0. 001. T 600. G 17. 79. T 673. G 29. 00.

    N  0. 069252N.     G  0. 77256G.

2035.  N 0. 001. T 600. G 37. 91. T 673. G 48. 6.

    N 0. 1160566N. G 0. 1294704G.

Eltolódás 2014ig. K b. 40, előfordulási tényező 31. 2. Állapot 17. 6 – 8. 8.

Változó 26. 2. Telítettség várható 2035-re.

2014. 11 – 8. 8. változó 18. 0. telítettség, 29-11 egyenlő 18. 0. N.

 Valós N állapot 1343. 0. 129. majd 173. 247. helyett 177. 90. amely

2029-re 237. 20. lehet az N telítettség, 1. 935x15-29. 025. helyett, 59. 3. lesz a telítettség.

A mesterséges G 30. 275. helyett, 2014. előtt 1343 év alatt 29. 025. amíg az utóbbi 15 év alatt 30. 275. az éves normál N 0. 77256-hoz képest 1. 25. amíg előtte 0. 02120654653 volt az éves átlag, évente.

 

                                                                                           09.

 

 

1800tól 2011ig negyvenhat.

1981től 2029ig 0. 046ról 0. 129-re emelkedik, a 2011-évhez viszonyítva

 0. 125, 2014-re 0. 129-re fog emelkedni a szennyeződöttség az 1. 25 viszonyulása a 0. 47-0. 48ról.

2014-re 0. 69-re kellene emelkedni, helyette 0. 77 telítettség mellett 1. 25 várható, a GENERÁLÁS miatt. A mestersége generálódás 0. 47 a 0. 42 helyett.

Az-az 0. 05tel több a kelleténél. A telítettséget okozó mesterséges, vagy természetes energia, és az energia mellékterméke okozza. A telítettségi állapot rohamosan emelkedik, mivel NORMÁL állapotban 0. 0016 és 0. 0014 között kellene lenni-e.

Érdekes jelenség, újratöltöttség, újrarendezettség, előjele is lehet, de az orbitális energiát, nem csak a közvetlen galaxis jelensége, de a helyi felszabadult N A N O technikával mérhető, /jelenpillanatban még igen kezdetleges állapotban lévő tudományág, előre nem látható falba is ütközhet,/ jelenségek csak kezdeti út az ismeretlen felé.

A várt jóslatokat, úgy csillagászati, mint más tudományos megalapozottsággal alátámasztott, vagy csak egyszerű jóslat szerint, 2012ig várhatóan történnie kellene valami érdekes dolognak. Mint például, két NAP lesz az égen, napokig nem lesz sötétség, újvilág érkezik, vagy éppen valami más. A N A N O technológiával foglalkozók már megtapasztalhatták, a törvényszerűségek nem minden helyzetben, és állapotban, maradnak meg, nem minden törvény érvényes, minden esetre. Az energia egy bizonyos szabály szerint tud állandósulni, csak, hogy az állandóságot annak nagysága és a körülötte lévő közeg befolyásolja. Ameddig nem ismerjük a pontos közeget és az energia ingatag kicsapongásának kiváltó okát, addig csak sötétben lehet tapogatózni, erre mondják az okosok, falnak lehet ütközni, és lehet mindent az elejéről kezdeni. Az icipici parányi energia gócokat, tanulmányozó tudományt N A N O-technológiának nevezték el. Mondhatnánk úgy is, hogy a húsz M I L I-szekundum bázispontként alkalmazott N A N O-elektronika. Viszont a láthatatlan ismeretlen érzékelhető, pontosan ezért előbb lesz a hasznosítás területén, mint a megismerés területén. Amit már napjainkban is szép számmal alkalmaznak, úgy a gyógyszeriparban, mint az élet más területein is. A veszély forrása a N A N O technológiának még teljesen ismeretlen, azonban már annyi ismeretes, hogy a N A N O részecskék minden esetben letapadnak a felületre. Mesterségesen már állítottak elő olyan felületet, amelyen bizonyos N A N O részecskék nem tapadnak meg, csak érdekesség ként említettem. Maga a technológia még nagyon kezdetleges műfaját éli 2011ben.

                                                                                             10.

Az információáramlás a bit/ sec. Ebben a formájában még csak tiszta laboratóriumi körülmények között, félinformációs információk vannak a halandók birtokában. Amely egyáltalán nem biztos, sőt működésében és viselkedésében, a külső környezeti változás, bármikor megváltoztathatja, a működés elméletét.

Pontosan az alacsony jelszint miatt a környezeti változás bármilyen csodára képes.

Azonban meg kell mondani, a /N A N O/ nem feljavít, vagy kizár dolgokat, csak közelebb visz a megismeréshez. Behatóbb ismereteket tud biztosítani. Egyfajta mérettartomány ismeret, amely még sok ismeretlent tartogat, sok újat hoz, és sok régit megismerhetőbbé teszi, vagy éppen megcáfolja és megváltoztatja. Az alap, az "M M M H". ERRŐL MAJD KÉSŐBB.          

                                                                                          11.

üdv: TENGERPICI.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyekallsoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr233006756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása