HTML

velemenyek

Vélemények, gyűjtemények, elbeszélések, napi események.

Friss topikok



Ismét egy tudományos alátámasztás, az ISMERETLEN energi, amit már az energiával kapcsolatban itt az oldalamon az a - b - q álapotával, nem csak az ismeretlen energi, de maga az élőlények elektrolízise is meghatározható!!!  TENGERPICI



 2014. június 16., hétfő, 20:43 • Utolsó frissítés: 2014. június 17., kedd, 09:01
Szerző: MTI


Elképzelhető, hogy hamarosan injekció és fúrás nélkül kezelik a lyukas fogakat a fogorvosok. A fúró vijjogó hangjától már a váróban rettegő páciensek fellélegezhetnek.

Új, injekció és fúrás nélküli, öngyógyító módszert találtak fel londoni fogorvosok a fogszuvasodás kezelésére - írta hétfőn a The Guardian. Az angol rövidítéssel EAER (árammal gyorsított és fokozott ásványpótlás) néven ismert új módszert három év múlva már a fogorvosi rendelőkben is alkalmazhatják.

A londoni King's College tudósai által kidolgozott új módszer lényege, hogy tömés helyett a fogak regenerálódását segíti elő. A jelenlegi módszerrel a fogszuvasodást fúrással és az üreg amalgámmal vagy műgyantával (kompozit tömés) kitöltésével kezelik. Az EAER eljárással felgyorsítják a sérült fog kalcium- és foszfátfelvételét. Az eljárás során kijavítják a megsérült fogzománcot, majd az ásványokat gyengeáram segítségével irányítják a sérült helyre.

Nigel Pitts professzor, a londoni King,s College fogászati karának tanára a lapnak kifejtette: "A jelenlegi kezelési módszer nem ideális. Amikor töméssel kezeljük a fogat, elindul egy fúrás-újratömés ciklus, és végül egyetlen tömés sem végleges. A mi módszerünk nemcsak kíméletesebb a pácienshez és előnyösebb a fogának, de várakozásaink szerint legalább annyira költséghatékony lesz. A szuvasodás elleni küzdelem mellett a fogak fehérítésére is alkalmas." 

2104-06-17

TENGERPICI

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyekallsoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr806418435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása