HTML

velemenyek

Vélemények, gyűjtemények, elbeszélések, napi események.

Friss topikok

Menekült ügy 2016. Május!
Egy kis felvilágosítás az állítólagosan szabadon választottaknak és az érdekistáknak, menekült ügyben!
Mi a francot hazudoznak a menekültekkel kapcsolatban? A menekültnek és azon állampolgároknak, ahová a menekültek menekülni akarnak?
A menekült olyan személy, aki származási vagy szokásos lakhelyének országán kívül van, mert faji, vallási, nemzetiségi vagy politikai üldözés éri, vagy mert egy üldözött társadalmi csoport tagja.
Az ilyen személy, vagy személyek, menedékkérő személy vagy személyek, míg el nem ismeri menekültnek az állam, amelyhez fordul.
Nincs egyetlen személynek vagy személyeknek sem  joga vagy joguk arra, hogy romboljon vagy ne tartsák be, annak az állam a törvényeit ahová érkeznek!
Nem minősül menekültnek az a személy, vagy személyek csoportja, akik megélhetési szándékkal akarnak menekültek lenni! A  faji, vallási, nemzetiségi vagy politikai üldözést a menekültnek kell igazolni! Nem értem az unió agyilag buggyantjait, hogy miért nem alkalmazzák az ENSZ egyezményt? 2011-ben az ENSZ tagállamainak száma a Földön 193 tagállam! Nem kellene kitalálgatni mindenféle agyilag buggyant dolgokat, csak azét kitalálni csupán csak azért, hogy a saját önös érdekeket tudják érvényesíteni! Az UNIÓ álljon a sarkára és tartsa be az egyezményeket, mert törvénytelen, öntörvényű közösséghez egyetlen normális ember sem akar tartozni! Bármennyire is nem tetszik ez az agyilag buggyant önös érdekeket képviselő állítólagosan szabadon választottaknak! Akit megválasztanak bármilyen képviseletre az ne akarja terrorizálni a választóit! Mert, ha a szabadon választott mást akar képviselni, akkor ne legyen képviselő, akár tetszik neki akár nem! Neki a választóit kell képviselni és nem a saját önös érdekeit! Ez vonatkozik minden állítólagosan megválasztottra, korra, nemre, fajra és hovatartozásra való tekintet nélkül! Akár tetszik neki akár nem!  A tisztességes és valóban menekültet befogadják, de az érdekista agresszív, öntörvényűeket, sehol nem látják szívesen, ezt nekik is tudomásul kell venni!
A kormány nem törvényalkotó, még a mai feudalizmusban sem! A törvényt a parlament hozza, a kormány csak rendeleteket alkot! Nem ártana ismerni az állam felépítését! De ez az egész csak arról szól, hogy Brüsszel ugyan nem dönthet, de a Magyar parlament mindenkor dönthet úgy, hogy befogadja a menekülteket! Itt nincs jogilag semmi különös dolog! A mindenkori Magyar parlament hoz döntést a betelepülésről és nem Brüsszel! Ez ennyire egyszerű! Nem a menekültekkel van a baj, hanem azzal, hogy nem kaphat egyetlen menekült sem több jogot mint az adott állam állampolgára! A munkát vállalni akaró meg nem menekült! A menekültnek meg az ENSZ egyezmény szerint is be kell tartani az adott állam törvényeit, ahová érkezik! Azért mert menekült nem lehet törvénysértő és nem lehet öntörvényű, ha az adott állam törvényei számára nem megfelelőek, akkor szabadon átmehet egy másik államba. A Schengen-i határ átlépésének meg megvannak az uniós egyezményei, az uniós tagállamokra kötelezően előírva! Brüsszel nem csak az ENSZ egyezményt, hanem a saját egyezményeit is megszegte, pedig az alapító okirata, amit 1949. június 14-én írtak alá, az gazdasági egyezmény és nem különböző érdekista ideológiák és dogmák szabad akaratának a tevékenysége! Ha valakik aláírnak egy egyezményt vagy megállapodást, és azt a másik öntörvényűen megszegi és még neki áll feljebb, az a törvénytelenség és a gusztustalanság netovábbja. Aki vagy akik még éltetik is, azok maguk is öntörvényűek és törvénytelenek! Ezt kellene már végre felfogni mindenkinek!!!!
2016.05.10. TENGERPICI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyekallsoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr738702672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása