HTML

velemenyek

Vélemények, gyűjtemények, elbeszélések, napi események.

Friss topikok

 

Lüktető mágnesterápia a test hőhatásának az alkalmazásával!

A kisugárzott energia az emberi szem számára láthatatlan hősugarakat bocsát ki.

Az állandó keresztmetszet minden egyes részén azonos nagyságú.

A jelenségnek az a magyarázata, hogy  nemcsak kisugározza a hőt, hanem a szomszédos energiából érkező hősugárzást részben el is nyelik. Az elnyelt hő hőmérsékletre melegíteni a közeg részeit. A megosztott energia egyenletes generálása

szabályozza az adott energia hőhatását és az emberi szervezetre való tekintettel, lassú áramlást generál. A generált hőhatásként érzékelt energia többlet, azonos vagy közel azonos időtartam esetén, lüktető energia változást indukál.

Ezen lüktető energia az érhálózatot lüktető mozgásra kényszeríti. A kitágulás és az összehúzódás művelete az érfal belső részén a lerakódásokat feldarabolja és az áramlás mint a folyadék szállító mozgása kiüríti a lerakódásokat! Ezt a műveletet nem szabad használni, olyan személyeknél akinek vagy akiknek bármilyen szívritmus zavara, vagy szívritmus szabályozás mesterséges segédlettel szabályozott! A lerakódott elmeszesedett erek rugalmassága és a vér oxigén szállításának elősegítése

 elősegíti az agy oxigén ellátását, a beszűkült kapillárisokat / hajszálereket / járhatóbbá teszi a véráram számára. Az eszköz személyenként más és más méret. Nem alkalmazható egy eszköz több személy alkalmazására. Személyenként testre szabott és méretre állított eszközt lehet csak alkalmazni!  Az eszköz ingyenese kipróbálható! Csak személyesen!  FIGYELEM!!!!!! SENKI NE PRÓBÁLJA MEG HÁZILAG MEGOLDANI ! AZ ESZKÖZRE MINDEN JOG FENT TARTVA !  AZ ESZKÖZHÖZ PONTOS MÉRÉSEK ÉS KIVITELEZÉS SZÜKSÉGES!!!

A sportoláshoz is köthető egyes betegségek kialakulása, nem csak az általánosan elfogadott túlterheléshez.

A sportolás miatt kialakuló vagy a sportolástól súlyosbodó egészségi problémák, elsősorban a szív- és érrendszeri betegségekre van kihatással. A testmozgás és sportolás általában véve jótékony hatású.  Hosszabb távú, intenzív sportolás ízületi panaszokat is okozhat. Az esetek kis részében életveszélyes betegségek is kialakulhatnak.  Kr. e. 490-ben vitte a görög győzelem hírét Maratonból  Athénba. Az erősen megkérdőjelezhető hitelességű történet szerint a 36,7 kilométeres táv megtétele és az üzenet átadása után holtan esett össze. Ha igaza történet, akkor több mint valószínű,hogy a hirtelen szívleállás okozta a halálát. Azóta is több maratonfutó járt így. Általánosságban igaz, hogy minden három órát meghaladó, intenzív terhelés veszélyes az emberi szervezetre. Azonban az is igaz, hogy nem nagyobb a kockázat, mint az olyan embereknél, akik rendszeresen dohányoznak, és a napjuk nagy részét a fotelben sörözve és a tévét töltik el. Manapság a fiatalabb korosztály nagyobb stresszel terheli a szívét, a nagyobb stressz, a szívizom-károsodásához vezet. Azt még nem bizonyította a tudomány, hogy mennyire regenerálódik a terhelés után a szívizom. Valójában még az sem bizonyított, hogy egyáltalán regenerálódik-e a szív izomzata. Ugyanakkor a rendszeres mozgás hosszú távon csökkenti a szívrohamok számát. Főleg azokéhoz képest, akik alig mozognak. Ugyanakkor a trombózis korunk egyik legalattomosabb betegsége. Évente a statisztika szerint, több ezer halálos áldozata van. Kortól, nemtől, mozgástól és sportolástól függetlenül. Ma már vélhető, hogy a trombózis kialakulását a hajlam és olyan tényezők segítik elő, mint a hosszan tartó ülés vagy mit a tartós ágyhoz kötöttség. Alapvető előjelei, mint a lábban hirtelen jelentkező duzzadást, fájdalmat, dagadást. A trombózis nem csak az alsó, hanem a felső végtagban is kialakulhat. Nagyon ritkán akár a tüdőben is. Előjelei, ha állandósuló szúró fájdalom van az oldalunkban, hátunkban. Valamint akkor is ha hirtelen nehezünkre esik egy egy bizonyos mozdulat. Meglepő, hogy ezekhez még hozzájárulhat az elhízás is. Az orvosok idesorolják a dohányzást és nőknél a fogamzásgátlók szedését is, de valójában nincs semmi tudományosan kimutatható nagyobb eredmény az összes többihez viszonyítva.

TENGERPICI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyekallsoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr546939513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása