HTML

velemenyek

Vélemények, gyűjtemények, elbeszélések, napi események.

Friss topikok

Mély torok technika.

 

Ömlik a könny a szemedből, nem kapsz levegőt, és öklendezel? 

 Csináld hátrahajtott fejjel, ilyenkor a partnered állva vagy térdelve közelítsen meg. Az orált mindig lassan kezd el. Ne csak a szád a kezedet is használd. Így dupla lesz az élvezet. A lefelé és a felfelé mozdulatok a a kezeddel, fokozza az élvezetet. A jó szex attól jó, ha mindketten vágynak arra, amit csinálnak. Ha gyakorolsz, profi kardnyelő leszel. Ami számodra is öröm lesz!

  

A tövig kényeztetés művészete.

Az orális szexet művelő nők többségénél a mély torok egy lélektani határ, hiszen sokan a nyelvtisztító használatakor is hányingerrel küzdenek, vagy öklendeznek, ha egy orvosi vizsgálaton spatulával lenyomják a nyelvüket. Egyénileg változó, hogy kinek mennyire érzékeny a garatreflexe, és bár gyakorlással lehet valamelyest javítani ezen, vannak olyan nők, akik soha vagy csak nagyon nehezen lesznek képesek az ilyen típusú örömszerzésre.

Amikor az egészet lenyeled, az egy rendkívül izgató módja annak, hogy kimutasd a partnered iránti érzéseidet. Sokak szerint a mély toroknál fellépő érzés, a hüvelyi és az anális behatolás között van. A klasszikus mély torkot, amivel valójában nincs gond, de ha még soha nem csináltad igazán mélyen, akkor mielőtt elkezdenéd, készülj fel arra, hogy hosszú időt fog igénybe venni. Amíg tökéletesen elsajátítod a kardnyelés technikáját. Számolnod kell az öklendezéssel. Ami természetes mert a garat ösztönösen összehúzódik, ha a torokhoz ér valami. Ha már magától a gondolattól is megijedsz, először próbálkozz tárgyakkal. Ne ugorj azonnal egy merev vesszőre. Gyakorlat teszi a mestert. Sokan vibrátorral gyakorolnak, amit bekennek valami ízletes sikamlós anyaggal. Vannak, akik banánnal kezdenek, vannak, akik nyalókával élvezik az első tanulóidőt! Nem lehet azonnal mély torokra venni a megmerevedett vesszőt, az átmérője és a hossza miatt sem, de ha még is szeretnéd, hát olvasd és tanulj, biztonságosan, hogy élvezetes legyen és ne kiábrándító! Egyenletesen és lassan, lélegezz az orrodon keresztül. Addig gyakorolj, amíg meg nem szabadulsz a hányinger érzésétől. Utána nyugodtan alkalmazhatod, bárhol, bármikor tudásodat. Sok partnert lenyűgözöl, mert a legmélyebb befogadást jelképezi! Sokkal könnyebben befogadod a merev vesszőt, ha az ágyról le lóg egy kicsit a fejed. Ha biztos akarsz lenni a műveletben, feküdj hanyatt az ágyon és így közeledik felülről a kard a szád felé. De soha ne feledd!  A  női hüvely fala az egyik leghatékonyabb felszívó felület. A hüvelyen keresztül felszívódó ondó, jótékony hatással van a női szervezetre. Hangulatjavító, csökkenti a depressziót és az arra való hajlamot. A hangsúly a sebességen és a ritmuson van. Soha ne legyen száraz a torok vagy a hüvely! A nő irányítson minden folyamatot. A másiknak mindig éreznie kell a mozdulataidból, hogy melyik az a pillanat, amikor még mélyebbre lehet hatolni vagy már nem meg kell állni, egy kis időre és ott kell játszadozni, a mélyebbre hatolás előtt! A mély torok technikának lényege, hogy amikor teljes egészében a torkodban van, próbálj meg nyelni. A nyelő mozdulatot még nagyobb örömöt fog okozni. A vágykeltő fejcsóválás,amikor egészen a torkodban van mélyére hatolva és az orrodat nekinyomod a medencecsontjának. Majd rázd a fejedet, mintha nemet integetnél a fejeddel.

Közben a zümmögés a hangszálak rezgése is izgató élményt ad. Ha még is kísérletező kedvedben vagy. Tudnod kell, a mély torok egy rendkívül intenzív és intim dolog. Csak olyan valakivel próbál ki, akiben maximálisan megbízol. Ha kezdő vagy, mindég neked kell irányítani a behatolás tempóját és mélységét. Érdemes előtte megállapodni a jelben, hogy szükséged van levegőre. Ha már gyakorlott kardnyelő vagy a szex ilyen formájában, és a torkodba szeretné engedni a nedvét is a partnered és meg is egyeztetek, akkor előtte jelzi fogja, hogy mikor érkezik az ondó. Mert akkor teljesen a torkodba engedi a péniszét, érezni fogod ahogyan áramlik az ondó, ilyenkor már nincs időd levegőt venni!  Azért kell így tennetek, hogy bírd levegővel. Amíg tart az orgazmus, ami több fázisban is ondó ömlést tartalmazhat, ha nincs ömlés azonnal vissza kell húzni a mélyből, a teljesen lenyelt állapotából. Ilyenkor, akár levegővételre is van idő, csak is az orron keresztül, mert a szájban vagy nincs hely, vagy a légútba jut az ondó! Sosem szabad hosszabb ideig lent tartani, mint amennyit erőltetés nélkül elbír a nő. Ezért a nő csak azzal csinálja, akiben teljesen megbízik! Többször kipróbált partner, idegen megbízhatatlan partnerrel a nő ne nagyon csináljon mély torkos szexet!!!! Bár a mély torok soha sem lehet egy párkapcsolat kötelező eleme. A szex a közösen megélt örömökről szól. Ahol a nő irányítja a folyamatokat, mikor hol kell időzni és meddig, hogy milyen mélyen legyen és akkor lesz élvezetes az utazás, a vágy villamosán!  NE FELEDD MINDÉG A NŐ KÉNYELMÉT SZOLGÁLD KI ÉS NE TÖRD BE TOKOSTUL AZ AJTÓT! SOKKAL JOBB ÉRZÉS A NYITOTT AJTÓN BEHALADNI? AHOL MÉG INVITÁLNAK IS A LÁTOGATÁSHOZ! 

Ha már gyakorlottak vagytok az orális szex formájában, és a partnered a torkodba szeretné engedni az ondót, beszéljétek meg, hogy mennyivel előbb jelzi. Mert levegőt kell venned, mielőtt a torkodba engedi mély torokra a péniszét, hogy bírd levegővel, amíg befejeződik az orgazmusa. Tanuld meg, nem szabad hosszabb ideig lent tartani mély torkon a hímvesszőjét, mint amennyit erőltetés nélkül elbírsz, mélyen a torkodban, erre nagyon figyelj oda és a partnernek is maximálisan be kell tartania  a nő minden mozzanatát és kérését. 

2016.04.19. TENGERPICI

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyekallsoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr948645668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása