HTML

velemenyek

Vélemények, gyűjtemények, elbeszélések, napi események.

Friss topikok

Európa jövője! 2016.06.27.
Ennek az uniónak nincs jövője, csupán csak ideológiai harc, amit igyekeznek gazdasági területre terelni. Amikor az ideológiai gazdaságpolitikát alkalmazzák a gazdaságpolitika helyett, ott mindég csak a társadalmakat alkotó állampolgárok járnak rosszul. Csupán a társadalom egy kis elenyésző ideológiai csoport, húz belőle hasznot. Miközben a társadalmakban nő a munkanélküliség és egyre inkább kiszolgáltatottá válnak azok a társadalmak, amelyek összetévesztik a gazdaságpolitikát az ideológiai politizálással.
Nagy-Britanniának továbbra is lehet szabad kereskedelmi kapcsolata az EU-val, annak ellenére, hogy politikailag nem akar részt venni az USA Német politikai diktatúrában.
Az egész színjáték a népszavazás körül az USA Német hatalmát hivatott erősíteni az unióban.. Amit az USA és a Német nem akar tudomást venni, mert továbbra is szeretne hatalmat gyakorolni az unióra. Ha most sem ismerik fel az unió tagállamainak az állampolgárai, hogy az unió jogilag megbukott és csak is kizárólag, az egész színjáték, csupán azért, hogy az USA-nak piaca legyen és ezért feláldozzák Európát, akkor nagyon vakok az állampolgárok. Egész Európára kiterjesztett nyomást vállalnak fel azok, akik nem látják a fától az erdőt! Miközben a jelenlegi megbukott uniót istenítik, Európa gyarmatosítását erőltetik az unió tagállamaira. Az ilyen unióra nincs szükség a XXI: században. Csatlakozni kell a Britekhez és új gazdasági csoportot kell létrehozni. Nem a tengerentúlra kellene nyalogatni. helyette, meg kellene alapítani az EURÁZSIAI GAZDASÁGI KÖZÖSSÉGET. Európa jövőjét, gazdaságilag és a tagállamai önállósága a meghatározó, az Európa és Ázsia gazdasági együttműködése határozza meg. Amit csupán csak gazdasági együttműködésre kell alapozni és nem az ideológiáknak kellene kiszolgáltatni a gazdaságot. A szabad kereskedelmet nem ideológiákra, hanem gazdasági, tagállami szabványokra kell alapozni. A jövő az EGK az EURÓPAI GAZDASÁGI KÖZÖSSÉG és nem az USA és a Német gazdasági gyarmatosítás és a népszavazások semmibevétele, különböző ideológiai önös érdekei miatt! TENGERPICI 2016.06.27.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyekallsoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr108847066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása