HTML

velemenyek

Vélemények, gyűjtemények, elbeszélések, napi események.

Friss topikok

A nő szexuális izgatása.
Átlagosan a női agy kisebb mint a férfié 10-20%, ami nem egyenes arányú a szellemi képességgel. A testi növekedés a nőknél az első menarche - menstruáció - bekövetkezésével fejeződik be általában. A kialakuló másodlagos nemi jegyek közül kifejezetten a nőkre jellemző a deréknál szélesebb csípő és a duzzadt mell. A nők 20-22 éves korukban válnak testileg teljesen éretté, mivel akkora érik el általában a felnőttekre jellemző méreteiket és tulajdonságaikat. Többnyire 45-55 éves kor között, a menopauza beköszöntével szűnik meg a nők fogamzóképessége általában. Kifejezetten a férfiakra jellemző széles váll, keskeny csípő. A férfi, a nők számára vonzó egyént jelöli.
Ha a nő kielégítetlennek érzi magát, az nem azért van mert kevés a szex, hanem a rossz minőség miatt. Azt mondják, a párjuk, a partnerük nem adja meg nekik azt, amire vágynak. Túl gyorsan közelednek, hirtelen nyúlnak oda, ahova csak erős bemelegítés után lehetne. A nő álatalában szeretni, ha egy pasi amolyan férfias módon megragadja, határozott és nem puhány, a be nem melegedett nő, még nem akar rohamozni. Vannak a női testnek olyan területei, amik különösen érzékenyek, ha hirtelen nyúlnak hozzájuk, akkor az problémát okoz az együttlétnek. Ilyen a klitorisz és környéke - csikló -. A női test egyetlen része,Amelynek kizárólagos szerepe az örömszerzés. Azerepe, hogy kizárólagosan az élvezetet szolgálja. Izgalmi álllapotban kiemelkedik és merevvé válik. Ez a változás jól érezhető és látható. A változás az élvezetnek megfelelően kiemelkedik. A hüvely érzékeny része a nyílás és a felső fala közelében van.A klitorisz közelében. A beteljesedés a klitorisz közelében van. Mivel ott van a legtöbb idegvégződés. Az izgalmat a klitorisz izmai váltják ki. A klitorisz kapcsolata nélkül nem lesz beteljesedés. A gyors szex is lehet jó és kielégítő, de ha egy férfi olyan, mint egy légkalapács, azt valószínűleg nem sok nő élvezi. Ha a nő van felül, az ő kezébe kerül a hatalom, a kontroll. Olyan ritmust diktálhat, amilyet csak szeretne, és olyan mélyre engedheti partnerét, ahogy neki jó. Ha azonban rossz a szex, egy kapcsolat elromlik.
A szerelem egy hang, a remény egy illúzió.
"Nem a kicsapongás féktelensége,
hanem az együttlét egyszerű öröme
kapcso a legszorosabban össze."
Csináld azt ami boldoggá tesz, nevess, szeress, azzal aki boldoggá tesz.
Mindég csak azt válaszd, akivel bármikor bárhol, még a zuhanykabinban is szívesen lennél ruha nélkül, hogy minél közelebbről érezhesd a kiszemelt áldozat testének melegét. Amikor nem tudjátok megkülönböztetni a valóságot az álmaitoktól. Azt hívják szerelemnek. - " A többi csak illúzió. -"
" Ne hullass könnyet, akkor sem, ha gyötör a bánat. Mert kinevetnek mind azok, akik Téged látnak.  Fájó szíved nem lesz attól könnyebb,  ne feledd csak kevés ember érdemli a könnyed.  Szeretve szeress, mint májusi szellő, mely megsimogassa ruhátlan tested minden részletét, hogy ott lehessen, mikor dübörögnek a BERMUDÁN, hogy a szirének hangja forróvá teszi testedet.  Mint vad vihar morajlik szíved, zengi ritmusát, hogy vágyat vágyra keltve, éreztesse forró ritmusát.
„Hamupipőke miért rohant, amint éjfélt ütött az óra?
... azért, hogy emlékeztessen minket, mindennek még az álmoknak is van határa!
Csipke Rózsika miért aludt 100 éven keresztül?
.. azért, hogy megértsük: az igazán jó dolgokra megéri várni!
A szépség, miért szeretett bele a szörnyetegbe?
.. azért, hogy belássuk, nem a külső az első!
Arielle, a kis hableány, miért cserélte le sellőuszonyát igazi, emberi lábakra?
.. azért, hogy megmutassa nekünk, aki igazán szeret, képes hatalmas áldozatokat hozni!
"Mindig lesznek nagy hullámok az életben, de ez ne tartson vissza, hogy bemenj a vízbe. Mosolyogj, mert az élet egy gyönyörű dolog, és sok dolog van, amin mosolyoghatsz. Az a nap, amelyik nevetés nélkül múlik el, elvesztegetett idő!"
                                                                                            TENGERPICI

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyekallsoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr927005597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása