HTML

velemenyek

Vélemények, gyűjtemények, elbeszélések, napi események.

Friss topikok

Tudod, hogy miért érdemes koros pasival randizni?

A koros pasi olyan, mint a bor. Ahogy korosodik annál jobb, mert érettebb. Miért vesztegetnéd az idődet olyannal, aki még azt sem tudja, hogy mit akar? Ahogy őszül a hajuk, jobbak az ágyban. Mer az idősebb pasi nem önző és nem siet sehova. Fontos neki, hogy ne csak nekik legyen jó a szex, hanem nőnek is. Ezt nem feltétlen lehet elmondani azokról, akig még a harmadik x-et sem lépték át. Szereti a gyerekeket. Míg egy harmincas pasit kikergetsz a világból, ha felhozod a gyerek témát, addig az idősebbnek nincs kifogása ellene. Ha esetleg saját gyereke van, azzal már nem kell foglalkoznod. Ha eltervez valamit, megvalósítja. Mozi este vagy vacsora . Biztos, hogy nem megy ki a fejéből és nem jön közbe semmi más program.
Anyagilag stabil. Korát tekintve már kialakította az anyagi helyzetét. Nem kell attól félned, hogy nincs miből kifizetni az első randi számláját. Világlátot. Egy korosabb pasi  világlátott, te pedig csillogó szemmel hallgathatod az izgalmas sztorijait.
Nem akarja, hogy anyáskodj felette. Ki tudja mosni a zokniját, elkészíti a reggelit, és egyenlő félként kezel. Nem várja el, hogy te csinálj mindent. A tisztes őszes halánték és a koros pasi a nő számára ajándék.

2015 - 03 - 21

TENGERPICI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyekallsoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr217306104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása